Contre între Croitoru și Ișfan! Antrenorul FC Argeș: „Nu e de ajuns să întrebe lumea de tine!”

0

Jocul slab al lui Alexandru Ișfan l-a determinat pe Marius Croitoru, antrenorul FC Argeș, să îl critice public după înfrângerea cu U Craiova 1948. Tehnicianul alb-violeților a spus că „vedeta clubului din Trivale” a început să joace din ce în ce mai slab după ce mai multe echipe și-au arătat interesul pentru a-l transfera sau când presa a început să scrie despre el.

„Problema este la Ișfan dacă nu a mai marcat din etapa a șaptea. Nu e de ajuns să întrebe lumea de tine. Sunt mulți jucători tineri care s-au ratat din cauza asta. Dacă el considera că ăsta e maximum, este pe drumul greșit. Este un băiat tânăr, cu calitate, ceva s-a întamplat de când a început să se scrie despre el. Ar trebui să își dea un restart și să își limpezească gândurile”, a transmis Marius Croitoru după meci.

Ișfan: „Și noi suntem supărați pe noi, sunt supărat pe mine!”

În schimb, Alexandru Ișfan a recunoscut că prestațiile sale au fost mediocre începând cu etapa a 7-a, când a înscris ultima dată. Fotbalisotul alb-violet a declarat că atenție de care s-a bucurat în acest sezon competițional nu are nicio legătură cu faptul că nu a mai performat pe teren.

CITEȘTE ȘI: „NE-AM PREZENTAT FOARTE SLAB, ĂSTA E ADEVĂRUL. VICTORIA CRAIOVEI ESTE MERITATĂ!” CROITORU – NEMILOS DUPĂ MECIUL CU U CRAIOVA!

”Azi nu știu ce a fost cu noi. Trebuie să ne revanșăm și să luăm cele trei puncte. Și noi suntem supărați pe noi, sunt supărat pe mine. Nu mai am reușite personale, nu am ajutat echipa în ultima perioadă. Poate pauza ne va prinde bine. Trebuie să ne reîncărcăm bateriile. Sunt conștient. Am avut un start foarte bun, exploziv. Am avut reușite personale, dar, în ultima perioadă, nu am mai marcat, nu m-am mai văzut în joc. Trebuie să muncesc în continuare. Nu cred că m-au destabilizat discuțiile. Când au fost discuțiile, am marcat. Ușor, ușor nu am mai fost vizibil în joc. Trebuie să fructific șansele pe care le am”, a spus Ișfan după meci.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata