Copii abuzați sexual de un bărbat de 63 de ani! Îi ademenea cu jocuri și îi băga în curte!

0

Trei copii cu vârste între 5 și 8 ani au fost abuzați sexual de un bărbat de 63 de ani. Din primele informații, se pare că bărbatul îi invita în curtea sa, sub pretextul că le oferă animite jocuri, iar ulterior se dezbrăca, punându-I pe copii să îi atingă organele genitale. De asemenea, și el recurgea la astfel de gesturi, mângâindu-le pe fetițe în zonele intime.

CITEȘTE ȘI: PERCHEZIȚII LA O SECȚIE DE POLIȚIE DIN PITEȘTI! UN POLIȚIST A SUFLAT ÎN FIOLĂ ÎN LOCUL COLEGULUI!

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de corupere sexuală a minorilor şi o infracţiune de agresiune sexuală. În urma unei percheziții la locuinţa bărbatului bănuit de comiterea faptelor, au fost ridicate mai multe medii de stocare în vederea continuării cercetărilor. Incidentul s-a pertecut recent în Craiova.

„În fapt, la data de 4 iulie, un minor şi o minoră, de 5 şi 6 ani, din Craiova, s-ar fi deplasat la locuinţa bărbatului, unde cel în cauză, în urma practicării unor jocuri, și-ar fi expus organele genitale şi i-ar fi determinat pe minori să le atingă. De asemenea, din cercetări poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi procedat similar în luna mai, victimă fiind o minoră de 6 ani, din Craiova.

Tot din cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul, în cursul anului, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale împreună cu o altă minoră de 8 ani, ar fi atins-o în zona feselor, şi-ar fi expus organele genitale şi ar fi determinat-o pe aceasta să le atingă. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.”, precizează IPJ Dolj.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata