Copii de șefi din DNA și Justiție-traficanți de droguri în școli și licee!

0

Copiii unor personalități celebre-traficanți de droguri în școli și licee! Șapte suspecți au fost reținuți și alți trei plasați sub control judiciar într-un mega dosar de traffic de droguri în școli și licee în care au fost audiate 22 de personae. Din primele informații, se pare că traficanții erau, în majoritatea cazurilor, copiii unor cunoscute personae din administrație și justiție.

CITEȘTE ȘI: PROCURORII DIICOT AU DESCINS LA GROAPA DE GUNOI DE LA ALBOTA! CINE ESTE VIZAT ÎN MEGADOSARUL DEȘEURILOR!

Concret, potrivit DIICOT, tinerii vindeau droguri elevilor chiar în casele în care locuiau cu părinții sau în aproipierea școlilor unde învățau. Operațiunea Meduza, așa cum a fost numită, este cel mai mare dosar instrumentat cu elevi și studenți.   În urma a 23 de percheziții la domiciliile suspecților, procurorii au găsit cantități mari de droguri și sume mari de bani. Prețurile practicate de aceștia erau de 100 euro gram/cocaina, 50 lei gram/iarba.

Printre suspecți se pare că este și fiul lui Traian Hristea, secretar de stat în cadrul MAE, dar și fiul Feliciei Crăciun, consilieră în cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. Tatăl celui din urmă este expert pe probleme financiare la DNA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata