Copil de 16 ani – principalul suspect în cazul crimei de pe Aleea Căminelor! Bărbat găsit înjunghiat și în putrefacție!

0

Un copil de 16 ani este principalul suspect în cazul crimei de pe Aleea Căminelor unde un bătrân a fost găsit fără suflare și în stare de descompunere noaptea trecută. Din primele informații, fosta soție a victimei a mers la casa unde locuia bărbatul pentru a-și căuta fiul care nu răspundea la telefon. După ce a bătut minute în șir la ușă și a văzut că nu îi răspunde nimeni, femeia a avut o presimțire și a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii și pompierii pentru a sparge ușa.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! PROFESOR UNIVERSITAR, REȚINUT PENTRU LUARE DE MITĂ!

După ce au intrat în imobil, anchetatorii și militarii au făcut descoperirea șocantă: bărbatul zăcea pe podea fără viață fiind acoperit cu o pătură și mai multe haine. În urma primelor cercetări, judiciariștii au descoperit că acesta avea și mai multe tăieturi pe corp și era în stare de putrefacție, fiind mort de mai multe zile.

Potrivit surselor noastre, în urma primelor probe adunate, principalul suspect din cazul crimei ar fi chiar fiul bărbatului, un adolescent în vârstă de 16 ani. Acesta, se pare, că este cunoscut consumator de droguri, iar în momentul în care a fost găsit de anchetatori ar fi fost sub influența stupefiantelor. Tânărul se află în aceste momente la audieri, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a pune cap la cap cum s-a petrecut cutremurătoarea crimă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata