Copil de pocăiți – moarte suspectă! Crimă sau sinucidere, ipotezele procurorilor!

0

Tragedie fără seamăn la începutul acestui an într-o familie de pocăiți care au trăit șocul vieții lor în momentul în care la întoarcerea acasă și-au găsit propriul copil, un minor de 13 ani în stare de inconștiență. În data de 3 ianuarie, când s-au întors acasă și au intrat în camera copilului, părinții au fost șocați găsindu-l inconștient și au sunt de urgență la 112. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către cadrele medicale, minorul nu a mai putut fi salvat.

„La dispeceratul ISU-Ambulanță am primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța un caz medical pe Aleea K Karoli din Zalău. A fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) care găsește la locul intervenției o persoană inconștientă. S-au efectuat manevre de resuscitare, rămase fără succes, persoana fiind declarata decedat”, a declarat ISU Sălaj.

CITEȘTE ȘI: JAF DE 80.000 EURO ÎN ARGEȘ! AUTORITĂȚILE ÎN ALERTĂ!

În cauză, oamenii legii un demarat cercetările în cadrul  unui dosar penal pentru ucidere din culpă. Este exclusă ipoteza unui jaf, în schimb, mai nou, se vorbește despre sinucidere. Poliția nu a găsit urme de violență pe trupul băiatului, de aici apărând suspiciunea unei sinucideri. Trupul neînsuflețit al copilului a fost transportat la morgă pentru necropsia în urma căreia vor fi stabilite cauzele decesului.

 „La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist. Victima a fost identificată ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Zalău. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acestuia”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Copilul era în clasa a VII-a și avea 13 ani. F.Ș. provine dintr-o familie de pocăiți și era singur la părinți. Colegii și prietenii spun că băiatul era liniștit, cuminte și învăța bine cu toate că provine dintr-o familie modestă cu părinți simpli angajați.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata