Copil pierdut în Lunca Argeșului! Momente de disperare pentru mamă!

0

O clipa de neatenție putea să tulbure fericirea și liniștea unei familii.Un copil s-a pierdut ieri în parc, în timp ce se plimba cu bicicleta. În cursul zilei de ieri, în timp ce efectuau serviciu de patrulare în proximitatea parcului Lunca Argeșului din Pitești, jandarmii argeșeni au fost abordați de o mamă speriată care nu își mai găsea copilul. Acesta se plimba cu bicicleta în parc, iar într-un moment de neatenție a dispărut din raza vizuală a mamei sale.   

CITEȘTE ȘI:  TRAGEDIE! TÂNĂR DE 18 ANI SPULBERAT DE MAȘINĂ! A MURIT PE LOC!

     „Colegii noștri s-au mobilizat și au pornit în căutarea copilului, ajutați de câinele de serviciu cu care efectuau serviciul de patrulare. În urma activităților de căutare desfășurate de colegii noștri, după aproximativ 10 minute de la sesizarea dispariției, în jurul orei 14.40, copilul a fost găsit la marginea parcului de jandarmi. Acesta era speriat și cu lacrimi în ochi, dar s-a liniștit imediat după ce colegii noștri l-au dus în siguranță la mama sa.

Recomandăm tuturor părinților să acorde o atenție sporită supravegherii copiilor. Totodată, îndrumăm pe toți părinții să-și învețe copiii ca, în caz de nevoie, să se adreseze imediat jandarmilor sau oamenilor în uniformă din zonă.”, transmite IJJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata