Copilă de 12 ani dispărută! Alertați autoritățile dacă o vedeți!

0

În cursul serii de 06 iunie a.c., politiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați cu privire la faptul că minora ROIBU GEORGETA FLORI SANDA, de 12 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din comuna Hârsești, fără a mai reveni.

Minora nu a mai avut plecări voluntare, iar în prezent polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, desfășoară activități pentru găsirea acesteia, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 40 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, purtat în coadă, ochi căprui.

Vestimentație: pantalon tip blue-jeans de culoare albastru deschis, tricou alb cu picățele, încăltăminte tip adidas, alb.

Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

Update:

În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici și Costești.

Aceasta urmează să fie predată familiei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata