COPILĂ DE 14 ANI LĂSATĂ GRAVIDĂ DE UNCHI! DRAMA PRIN CARE A TRECUT FETIȚA!

0

O copilă de 14 ani a fost lăsată gravidă de unchiul său care locuiește cu aceasta în aceeași casă după ce a abuzat-o sexual timp de mai multe luni. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a profitat că poate părea ca un părinte pentru fetiță și de vârstă ei, a demenit-o și a batjocorit-o până în momentul în care minora s-a transformat peste noapte în mamă.

Tot coșmarul a ieșit la suprafață în momentul în directorul de la școala la care merge fata a observat că poartă în pântece un copil și a alertat autoritățile. Monstrul cu chip de om a fost reținut de oamenii legii, dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost prezentat în fața instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii au finalizat cercetările în timp record

Totul s-a petrecut la mijlocul lunii martie, iar între timp oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată. După câteva termene de judecată, bărbatul a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Decizia, însă, nu este definitivă putând fi atacată cu recurs în termen de zece zile.

„În temeiul de art. 220 alin. 1, alin. 2, alin. 4 lit. a, b ?i e ?i alin. 5 lit. a, b ?i e Cod penal cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod penal şi art. 396 alin. 2 şi 10 Cod procedură penală: Condamnă pe inculpatul T.V.B. la 3 (trei) ani şi 6 (şase) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de „act sexual cu un minor în formă continuată” (persoană vătămată N.M.R.I), faptă comisă în perioada iunie 2021– ianuarie 2022.

Dispune ca inculpatul să execute pedeapsa în penitenciar conform art. 60 Cod penal. În temeiul art. 67 Cod penal şi art. 65 Cod penal: Aplică inculpatului T.V.B. pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a şi b Cod penal pe perioada de 3 (trei) ani, drepturi a căror exercitare îi va fi interzisă cu titlu de pedeapsă accesorie. În temeiul art. 72 alin. 1 Cod penal: Deduce din durata pedepsei perioada reţinerii de la 23.03.2022 ora 13:45 la 24.03.2022 ora 13:45 şi a arestului preventiv şi arestului la domiciliu de la 24.03.2022 până la data prezentei. În temeiul art. 399 Cod procedură penală : Menţine măsura arestului la domiciliu dispusă prin încheierea nr. 157/26.05.2022 pronunţată de judecătorii de cameră preliminară ai Tribunalului Argeş în dosarul nr. 6047/280/2022/a1.3 faţă inculpatul T.V.B..

În temeiul art. 7 din Legea 76/2008: Dispune prelevarea de probe biologice de la inculpatul Turcu T.V.B. în vederea introducerii profilelor genetice în Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare. Ia act că reprezentanţii legali ai persoanei vătămate minore N.M.R.I. şi reprezentantul Ministerului Public nu au exercitat acţiunea civilă în numele persoanei vătămate în cadrul dosarului penal. În temeiul art. 274 alin. 1 Cod procedură penală Obligă pe inculpatul T.V.B. la plata sumei de 1.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Se vor achita din fondurile Ministerului Justiţiei onorariile apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru persoana vătămată: – avocat Sora Lavinia Berta, în cuantum de 470 lei pentru procedura de cameră preliminară, conform împuternicirii pentru asistenţă judiciară obligatorie nr. 1710/2022 şi – avocat Dumitrescu Andreea Dana, în cuantum de 470 lei pentru judecata în fond, conform împuternicirii pentru asistenţă judiciară obligatorie nr. 2568/2022. În temeiul art. 410 alin. 1 Cod procedură penală: Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii. Pronunţată prin punerea la dispoziţia inculpatului, a persoanei vătămate şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei azi, 29.07.2022” se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Pitești.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata