ziarobiectiv.ro

Copilă de 15 ani agresată sexual „la ocazie!” Ce a pățit bătrânul de 70 ani?

0

Bărbatul de 70 ani care a pipăit o copilă de 15 ani a fost pus sub control judiciar de magistrații argeșeni și i s-a interzis să mai transporte cu mașina femei! Bătrânul a fost reținut în cursul zilei de ieri de oamenii legii după ce a fost depistat de oamenii legii la o lună de la comiterea faptei, iar astăzi a fost prezentat instanței care a decis controlul judiciar pentru următoarele 60 zile.

 „Bărbatul de 70 de ani, reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești în cursul zilei de 22 septembrie, a fost prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care au dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

De asemenea, prin măsura preventivă, celui în cauză i-au fost impuse, alături de alte obligații, și obligația de a nu se apropia și de a nu lua legătura prin nicio modalitate cu persoana vătămată, respectiv de a nu transporta, cu autoturismul, persoane de sex feminin” potrivit IPJ Argeș.

CITEȘTE ȘI: ȘCOALĂ CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI! 400 DE ELEVI ȘI ZECI DE PROFESORI EVACUAȚI!

Vă reamintim că o copilă de 15 ani a trecut prin momente cumplite după ce și-a pus încrederea într-un străin de 70 ani și a plecat cu el cu mașina. Din primele informații, fata se întorcea acasă și a ales să meargă cu ocazia și a fost abordată de bătrân. Aceasta a acceptat, dar pe drum, bărbatul a început să o pipăie și să îi aducă complimente. Speriată, minora a început să riposteze și să țipe, moment în care agresorul a oprit mașina, iar fata a reușit să scape.

Imediat, aceasta a alertat autoritățile, iar după o perioadă bătrânul a fost depistat de oamenii legii. Acesta a fost dus la audieri și reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, dar magistrații au considerat că măsura controlului judiciar și interdicția de a mai transporta femei sunt suficiente.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata