Copilă de 16 ani-bătută de un polițist! Motivul halucinant!

0

Copilă de 16 ani-bătută de un polițist! Motivul halucinant! Caz șocant! O copilă de 16 ani a fost bătută de un polițist local, motivul fiind de-a dreptul halucinant. Din câte se pare, minora a primit o corecție de neuitat pentru că a încercat să își apere prietena.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: OPT STAȚII GPL ÎNCHISE! NEREGULI GRAVE!

Concret, polițistul, în vârstă de 33 ani, a mers acasă la fosta sa iubită în încercarea de a se împăca cu ea. Acolo a găsit-o și pe prietena acesteia care i-a cerut polițistului să plece și să o lase în pace pe tânără. Supărat polițistul local a lovit-o. În fața instanței, acesta a recunoscut că a lovit-o cu palma peste față pe minoră. Cazul șocant s-a petrecut în Alba Iulia.

„Bărbatul în vârstă de 33 de ani a mers la domiciliul fostei sale iubite, o tânără de 18 ani. La scurt timp în locația unde se aflau cei doi a apărut și minora de 16 ani, care i-a spus să o lase în pace pe tânără de 18 ani și să nu o mai contacteze. Din câte se pare acesta nu era de acord cu relația dintre cei doi, așa că a pornit o ceartă cu bărbatul.

În timpul discuției, bărbatul a lovit-o pe tânără cu palma peste față. Acesta a ieșit din imobil și i-a relatat unui alt martor ce s-a întâmplat. Martorul l-a întrebat pe inculpat de ce a agresat-o pe persoana vătămată, iar acesta i-a răspuns „ pentru că așa am vrut.”, se arată în motivarea instanței.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata