Copilă violată și șantajată de un tânăr de 25 ani! Detalii halucinante!

0

O copilă a fost șantajată și obligată timp de trei luni de un tânăr de 25 ani să întrețină relații sexuale cu acesta! Din primele informații, se pare că între ei a existat l unm moment dat o idilă, căreia fata a vrut să îi pună punct, dar s-a lovit de refuzul bărbatului. Mai exact, acesta a înregistrat o partidă de amor petrecută între cei doi, iar în momentul în care minora i-a spus că vrea să pună capăt relației a amenințat-o că va distribui imaginile compromițătoare pe rețelele de socializare.

Astfel, fata a întreținut relații sexuale cu tânărul timp de trei luni, iar când nu a mai suportat s-a dus la polițiști și le-a povestit drama prin care trece. Oamenii legii l-au săltat pe amorezul șantajist, l-au dus la audieri, iar în cursul zilei de ieri acesta a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 25 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol, violarea vieții private și șantaj, și au reținut un bărbat de 27 de ani, din Cotmeana.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 15 decembrie 2021- martie 2022, bărbatul ar fi constrâns o minoră să întrețină raporturi sexuale, amenințând-o cu distribuirea unor videoclipuri în care aceasta figura în ipostaze indecente, ulterior imaginile fiind distribuite și altor persoane.

După administrarea probatoriului, în ziua de 25 octombrie a.c., bărbatul  a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata