Copile de 13 ani, abuzate sexual de profesorul de matematică! S-a întâmplat în sala de clasă!

Două copile de 13 ani au trecut prin momente cumplite după ce profesorul de matematică, cel care trebuia să le fie model, le-a agresat sexual chiar în sala de clasă. Profesorul, de 49 de ani, se pare că a profitat de faptul că le-a găsit pe cele două singure în clasă, a închis ușa și a început să le atingă în zonele intime. În cele din urmă, copilele au reușit să scape din mâinile agresorului și au mers acasă, unde au povestiti totul părinților. Incidentul s-a petrecut la o școală din județul Botoșani.

Pe numele profesorului au fost depuse două plângeri penale de părinții uneia dintre eleve. Acesta este cercetat în prezent de polițiști pentru agresiune sexuală.

„La data de 5 aprilie 2022, polițiștii din Botoșani au fost sesizați cu privire la faptul că două minore ar fi fost atinse, în zona intimă, de către un profesor, în timp ce se aflau într-o unitate de învățământ, în care acestea învață. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta.”, precizează IPJ Botoșani.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.