Cornel Sorescu: „Nu vom avea fotbal cât timp arbitrii nu vor fi lăsaţi în pace“

Vară tulbure în fotbalul românesc. După două etape scurse din Liga I, clica din fotbalul românesc s-a reunit la aceeaşi masă pentru a-l schimba pe Ion Crăciunescu de la şefia CCA.
Prima propunere este Alexandru Deaconu
Comitetul Exectiv al FRF s-a întrunit ieri pentru a stabili numele noului preşedinte al arbitrilor, iar toate indiciile conduc către abritrul „brichetă”, Alexandru Deaconu. La Piteşti, comentariile pe marginea acestui subiect sunt puţine, cel mai îndreptăţit să vorbescă, Cornel Sorescu, neavând dreptul să se pronunţe în vreun fel, fiind atât observator, cât şi membru al CCA. „Regulamentul nu-mi dă voie să vorbesc despre acest subiect. Cert este că Ion Crăciunescu a fost demis, iar prima propu­nere este Alexandru Deaconu”, spune laconic fostul mare arbitru piteştean.
Este posibilă şi varinata unui şef străin
În eventualitatea în care arbitrul „brichetă” din Giuleşti nu va accepta propunerea FRF, atunci intră în calcul şi varinta unui şef străin la CCA. „Este posibil să ajungă şi francezul Marc Batta la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor. Ar fi bine, pentru că el este la UEFA şi este văzut bine în Europa. Cazuri similare sunt şi la ruşi şi la ucrainieni, unde sunt străini la conducerea arbitrilor”, spune Cornel Sorescu.
Maraton la volan
Altfel, Cornel Sorescu nu are timp de concediu, fiind mai tot timpul pus pe drumuri. „Mâine plec la Timişoara, la consfătuire pentru Liga a III-a, apoi, săptămâna viitoare, voi merge din nou la Timişoara, pentru Liga a III-a, iar maratonul va continua în perioada următoare la Vâlcea, Cluj şi Piatra Neamţ. Asta este situaţia, nu am cum să plec în concediu”, spune şeful de la AJF Argeş.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.