Coșmarul candidaților la permis ar putea lua sfârșit! Primarul Gentea – anunț important privind locația!

0

De când au început lucrările de demolare a Stadionului „Nicolae Dobrin”, locația unde ar putea fi mutați examinatorii, candidații și instructorii a fost un motiv de discuții destul de aprinse în spațiul public. Soluțiile anterioare, parcarea de la Bowling sau Târgul Săptămânal, pare să nu fie conforme cu cerințele examinatorilor, iar Prefectura Argeș nu a venit cu o propunere mai bună.

CITEȘTE ȘI: A SĂRIT DE LA ETAJUL 2! TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎN PITEȘTI!

Vestea bună vine, însă, de la Primăria Pitești, unde, ieri, în urma unei ședințe la care au participat primarul Cristian Gentea, reprezentanți ai Poliției Rutiere, ai SPCRPCIV Argeș , ai școlilor de șoferi și alții, s-a pus în discuție o locație în apropierea celei vechi, consacrate, deja. Este vorba despre terenul din spatele Sălii Sporturilor de la stadion, teren care, parțial, aparține chiar municipalității.

Contactat telefonic, primarul Cristian Gentea ne-a declarat că va merge cât de curând la fața locului cu toate documentele cadastrale pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. „Sunt deschis să analizăm la fața locului împreună cu reprezentanții de la Cadastru. Trebuie să vedem care este terenul nostru pentru că este și un teren privat în zonă. Și noi, și cei de la Poliție, suntem de acord să facem acolo o cale de acces direct în strada Nicolae Dobrin, dar trebuie să ne asigurăm și de faptul că lățimea acelui teren permite desfășurarea în siguranță a activității de examinare. O să măsurăm și trebuie să găsim o cale de acces sigură” a declarat edilul.

Primarul Gentea a adăugat că, dacă din punct de vedere tehnic totul este în regulă, va veni cu o propunere concretă de amenajare a respectivei zone, însă va fi destinată exclusiv activității de examinare. „Dacă investim bani acolo, vor fi locuri strict pentru cei cu examinarea, nu oricine va putea intra acolo. Vom pune barieră, vom face condiții” a adăutat primarul.

Reamintim că, săptămânal, aproximativ 320 de persoane susțin proba practică pentru obținerea permisului de conducere. Acestora li se adaugă instructorii auto, aparținătorii și nu numai. Sunt mii de persoane, săptămânal, care au nevoie de un spațiu cel puțin decent după ce nu va mai fi disponibil cel de acum de la stadion. Dacă propunerea luată în calcul va fi pusă în practică, ar fi un mare câștig pentru toți cei implicați în această activitate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata