Cosmin Petrescu: „O veste extraordinară! 2660 de semnături strânse pentru 3 proiecte de Bugetare Participativă!”

0
 „O veste extraordinară! 2660 de semnături strânse pentru 3 proiecte de Bugetare Participativă!”, este mesajul transmis, în urmă cu puțin timp, de Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș. 
„Ne bucurăm să vedem o astfel de implicare a cetățenilor dornici de o schimbare în bine a orașului. Cu ajutorul vostru, s-au strâns un număr 2660 de semnături pentru 3 proiecte de bugetare participativă:
1️⃣ Parcări de biciclete pe lângă școli și licee
2️⃣ PUMPTRACK – Spațiu pentru mișcare cu piste în forme și curbe pentru copiinpe biciclete, skateboard-uri și role
3️⃣ Coșuri de gunoi pentru reciclarea selectivă
Proiectul declarat câștigător anul trecut „mini-teren de basket în cartierul Progresu”, pentru care s-au strans 1.500 de semnături și inclus în bugetul de investiții pe anul 2023 nu a fost implementat nici pană astăzi!! Dar, noi avem încredere că dorința cetățenilor o să fie ascultată de conducerea primăriei!
 Dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a comunității noastre se poate face doar printr-un dialog sincer, deschis și constant între cetățeni și cei de la conducere. Prin inițiativa de bugetare participativă am dat semnalul ca noi ascultăm dorințele cetățenilor. Este nevoie de timp, implicare, multă muncă dar cu siguranță vom ajunge acolo unde ne dorim cu toții.
În fiecare comunitate, activitățile sportive și de recreere nu sunt doar o modalitate de a face mișcare și a ne menține sănătoși, ci și un liant ce aduce oamenii împreună. Implicarea masivă ne inspiră să continuăm să construim împreună un oraș mai activ, mai dinamic si să continuăm să susținem și să promovăm împreună aceste valori. Mulțumim tuturor celor care au susținut și s-au implicat activ în acest demers.”, este mesajul transmis de Cosmin Petrescu, Președinte PNL Curtea de Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata