Cosmin Petrescu, președinte PNL Curtea de Argeș, despre dotarea Ambulatorului integrat al Spitalului Municipal prin fonduri PNRR: „Desi este o initiativa excelentă, prețurile propuse sunt din altă lume!”

0

Primăria Curtea de Argeș va organiza astăzi, o ședință de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află aprobarea unei investiții pentru Dotarea Ambulatorului integrat al Spitalului Municipal prin fonduri PNRR. Iată punctul de vedere al PNL Curtea de Arges privind dotarea Ambulatorului integrat al Spitalului Municipal prin fonduri PNRR.

„Ieri a fost convocată,de către Primărie pentru astăzi, o ședinta de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află aprobarea unei investiții pentru Dotarea Ambulatorului integrat al Spitalului Municipal prin fonduri PNRR.

Desi este o initiativa excelentă, de care spitalul și comunitatea are nevoie, prețurile propuse sunt din altă lume… La o simplă analiză a listei de investiții propuse, se observă că se vor cumpăra 11 scannere a câte 22.000 euro fiecare. Chiar nu avem pe ce să cheltuim 242.000 de euro ???? Vom susține astfel de proiecte însă trebuie să fie clar că nu vom trece cu vederea peste astfel de prețuri, chiar daca “banii sunt gratis” – așa cum se spune prin oraș.”, a declarat Cosmin Petrescu, președinte PNL Curtea de Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata