Cosmin Petrescu, președinte PNL Curtea de Argeș: „Fiecare cetățean al orașului se poate implica activ în viața comunității! Este un drept al fiecăruia!”

La Curtea de Argeș proiectul bugetului participativ se materializează. Până la data de 15.07.2022, ora 10:00, persoanele interesate, asociațiile pot trimite propuneri privind regulamentul desfășurării „Proiectului  privind unele măsuri pentru derularea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului Curtea de Argeș”.

PNL Curtea de Argeș va pregăti o listă de propuneri de îmbunătățire a regulamentului, care va fi supusă unui sondaj online pe Facebook pentru a avea o validare din partea cetățenilor orașului. Valoarea bugetului este de 100.000 lei cu TVA. Prin dialog, comunicare constructivă și implicare activă se pot realiza lucruri importante pentru oraș!

Fiecare cetățean al orașului se poate implica activ în viața comunității! Este un drept al fiecăruia!

„Așa cum vă comunicam la începutul lunii Martie, amendamentele la bugetul local, propuse de PNL, au făcut posibilă implicarea cetățenilor în luarea deciziilor pentru dezvoltarea orașului , unul dintre amendamentele propuse fiind BUGETUL PARTICIPATIV.

Suntem în momentul în care lucrurile încep să se materializeze, astfel că până la data de 15.07.2022, ora 10, persoanele interesate, asociațiile pot trimite propuneri privind regulamentul desfășurării “ Proiectului  privind unele măsuri pentru derularea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului Curtea de Argeș”, fie pe suport de hârtie la registratura Primăriei, fie electronic la adresa de e- mail:primariacurteadearges@yahoo.com. După transmiterea propunerilor vor urma etapele de depunere a proiectelor; calendarul derulării acestui proiect,  precum și alte informații le puteți găsi în documentul atașat.

Vom pregăti o listă de propuneri de îmbunătățire a regulamentului, pe care o vom supune unui sondaj online pe Facebook pentru a avea o validare din partea cetățenilor orașului.  Toți cetățenii cu domiciliul in Curtea de Argeș, cu vârsta peste 18 ani pot participa la acest proiect, știind cel mai bine problemele cu care se confruntă. Valoarea bugetului este de 100.000 lei cu TVA. Prin dialog, comunicare constructivă și implicare activă se pot realiza lucruri importante pentru oraș!”, a anunțat recent Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.