COVID-19: Urmează măsuri mai dure în Argeș? Ce spune prefectul

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență ar putea impune măsuri mai dure după numărul mare de cazuri pozitive de COVID-19 înregistrate în Argeș. Prefectul Emanuel Soare a anunțat că în ședința de luni a CJSU se va stabili dacă cele 12 localități, printre care Pitești și Mioveni, vor fi băgate în carantină.

„Încercam sa evităm cat se poate de mult carantină, depinde de cum se vor respectă regulile până atunci. Impactul carantinarii atâtor localități va fi urias. Nu trebuie sa ne grăbim. Decizia e foarte importantă” a anunțat prefectul Emanuel Soare.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, întrunit miercuri în şedinţă extraordinară, a hotărât aplicarea unor măsuri de prevenire suplimentare, cu aplicabilitate imediată, pe fondul creșterii numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus. Douăsprezece localități din Argeș sunt monitorizate atent, în funcție de evoluția numărului de cazuri de îmbolnăviri vor fi luate eventuale măsuri de carantinare zonală.

Localitățile aflate în prezent în evaluare sunt: Pitești, Mioveni, Ștefănești, Costești, Bălilești, Bascov, Brăduleț, Buzoești, Davidești, Micești, Stâlpeni și Vulturești.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.