Crăciunescu a fost dat afară!

Ieri, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal l-a demis de la şefia Comisiei Centrale de Arbitrii pe Ion Crăciunescu. 12 cluburi din Liga I au dat scris că nu-l mai vor preşedinte al CCA pe vâlceanul Ion Crăciunescu, iar membrii Comitetului Executiv au votat schimbarea acestuia. Nouă membri ai Comitetului Executiv au votat pentru excluderea lui Crăciunescu, unul a fost împotrivă, iar altul s-a abţinut. De la şedinţă a lipsit preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.
„Am fost demis fără motiv!“, se plânge Crăciunescu
„Am fost demis fără nici un motiv… Votul a fost ca la carte, amuzant!”, a comentat Ion Crăciunescu după ce a fost demis. Fostul arbitru internaţional a fost numit în fruntea Comisiei Centrale de Arbitrii în septembrie 2011, după ce Vasile Avram, preşedinte al CCA, a fost arestat de procurorii DNA. Ultimul scandal în care Ion Crăciunescu a fost implicat este cu o tânără femeie-arbitru care i-a spus că vrea să-i mulţumească „total” lui Crăciunescu pentru că a ajutat-o să ia examenul în arbitraj…
Alexandru Deaconu, zis „Brichetă“, este noul şef al Comosiei Centrale de Arbitri
În mod normal, preşedinte al CCA trebuia să fie numit în locul lui Crăciunescu, sibianul Aron Huzu, dar şi acesta a fost demis, astfel că arbitrul Alexandru Deaconu a fost numit şef al Comisiei Centrale de Arbitrii. Arbitru în activitate, şi pe lista FIFA, Alexandru Deaconu este cunoscut sub apelativul „Brichetă”, după scandalul declanşat la un meci Rapid – Steaua pe care l-a suspendat după ce a fost lovit în cap cu o brichetă. De asemenea, Alexandru Deaconu este cunoscut ca fiind un apropiat al conducerii FRF şi simpatizant al clubului Steaua. Acum, pentru a putea fi şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Deaconu trebuie să abandoneze activitatea de arbitru unde mai avea doi ani de condus meciuri la cel mai înalt nivel.
Bucuria lui Becali
Imediat ce a aflat că Ion Crăciunescu a fost schimbat cu Alexandru Deaconu la şefia Comisiei Centrale de Arbitrii, patronul clubului Steaua a izbucnit: „Era de aşteptat ca Ion Crăciunescu să fie schimbat pentru că aşa vor cluburile. Bine că în locul lui este acum Deaconu; dacă îl puneau pe Balaj la şefia CCA, dădeam deja titlul de campioni celor de la CFR Cluj!”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.