Cresc salariile primarilor! Află cu cât și de când!

0

Cresc salariile primarilor! Află cu cât și de când! Salariile primarilor vor creşte, după o decizie a Curţii Constituţionale a României. Concret, CCR a decis recent ca lefurile aleșilor locali să crească cu cel puțin 2000 lei pe lună.

CITEȘTE ȘI: CURG MESAJELE SFÂȘIETOARE DUPĂ MOARTEA RENUMITULUI MEDIC PITEȘTEAN, RADU LAURENȚIU! „O VESTE ȘOC! A PLECAT MULT PREA DEVREME!”

Silvia Petre, președintele Asociației Pensionarilor din Timișoara, a comentat această decizie, criticând lipsa creșterii pensiei pentru bătrânii din România.

„Da, păi la 20 și ceva de mii de lei câte au salariile acum, trebuie cu 2.000. Pentru că noi care avem până la 2.000 de lei pensie, după 40 și ceva de ani lucrați, nu putem primi nici 200. La ora actuală se tot trage de timp. Acum ni s-o da termen până la sfârșitul lui martie. Nu se poate așa ceva. Gândiți-vă că inflația la ora actuală, pensionarii nu mai pot supraviețui. Pentru că cel care a trecut de 1.700 până la 2.000, ăla nu mai primește nici un leu, nici un ajutor.

Ce face? Moare de frig iarna, medicamente, mâncare, nu?

Deci la ora actuală, nu i-a omorât COVID-ul încearcă să îi omoare în Guvern. Nu se poate așa ceva. Se numește genocid pe față la adresa pensionarilor. Deci pentru noi, nu se gândesc, se pot mări toate pensiile, se pot mări absolut totul și salariile și de toate. Dar la pensionarii care au contribuit o viață de om la ea, nu se poate mări. Deci este dreptul lor. Pentru că, normal, știe foarte bine ministrul Muncii că trebuia de mult să pună legea 127 în vigoare.

Noi așteptăm acum cum li s-a spus până la sfârșitul martie, altfel ne îndreptăm către Comisia Europeană.

Nu se poate. Își bat joc de noi pe față.

Noi suntem proștii care tăcem, toate județele țării, în loc să acționăm și să nu-i mai lăsăm să facă. Așteptăm. Suntem oameni cu răbdare și avem bunul simț ca să-i credem. Dar să nu uite că s-apropie și alegerile pentru anul viitor.

Să nu uite treaba asta. Pentru că pensionarii sunt cei mai corecți la vot și cei corecți când e vorba să-și plătească taxele și impozitele. Adică nu se poate unul care a lucrat, vă dau exemplu, în convenție, în industria ușoară, nu desfășoară 1700 de lei? Păi să-mi spună cum calculează coșul zilnic.”, a declarat, pentru Antena 3, președintele Asociației Pensionarilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata