CRESCĂTORIE CU ZECI DE PISICI ÎNTR-O GARSONIERĂ! VECINII SUNT DISPERAȚI!

0

Zeci de familii din Pitești trăiesc în condiții greu de imaginat din cauza unei femei care crește, într-o garsonieră de 25 metri pătrați, zeci de pisici. Cele 48 de familii vecine cu femeia susțin că trăiesc un adevărat coșmar și că au ajuns la capătul răbdării din cauza mizerei și a mirosului greu de suportat. Oamenii susțin că femeia crește pisici de rasă și le înmulțește pentru ca, apoi, să le vândă. În timp ce afacerea ei merge ca pe roate, vecinii de pe scara blocului de la toate cele nouă etaje trăiesc, de ani buni, într-un focar de infecție. Culmea este că, deși s-au judecat și au câștigat procesul, niciun executor judecătoresc sau o autoritate locală nu a reușit să ridice animalele.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu reprezentanți din cadrul Primăriei Pitești și ai Poliției Locale Pitești, au efectuat o verificare într-un imobil din municipiul Pitești, în care proprietara deținea 18 pisici, neavând condițiile corespunzătoare în ceea ce privește spațiul, totodată deranjând vecinii prin zgomot și miros.

În urma celor constatate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, după cum urmează:

  • O sancțiune, în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor, pentru că felinele nu aveau asigurate condiții corespunzătoare de spațiu și îngrijire medicală;
  • O sancțiune, în valoare de 500 de lei, în baza H.C.L. 283/2001, întrucât proprietara  a depășit numărul maxim de două animale într-un imobil;
  • O sancțiune, în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

Vecinii, cu cârpe sub ușă din cauza mirosului insuportabil

Un adevărat coşmar trăiesc vecinii unei femei din Piteşti, coșmar despre care am mai relatat și în urmă cu un an, care creşte într-o garsonieră zeci de pisici. Scandalul și nemulțumirile sunt vechi, locatarii obținând în justiţie o hotărâre prin care o obligă pe femeie să păstreze doar două animale. Numai că, niciun executor judecătoresc nu a reușit până în prezent să pună în practică acea hotărâre, femeia continuând, sub privirile neputincioase ale vecinilor, să crească pisici și să vândă puii, conform spuselor acestora. De asemenea, vecinii precizează că au ajuns să stea cu cârpe pe sub ușă, că nu mai pot sta în casă de miros.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata