Crimă comisă în mijlocul străzii. Şi-a înjunghiat soţia, după care a fugit!

0

O crimă înfiorătoare a îngrozit România! O femeie de 37 de ani a fost ucisă cu sânge rece chiar de cel care i-a jurat iubire veşnică. Nenorocirea s-a petrecut în stradă, ziua în amiaza mare.

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

Cei doi erau căsătoriți de 17 ani și aveau 5 copii, dintre care patru minori, iar în urmă cu doi ani, când familia era în Austria, unde munceau părinții, bărbatul și-a violat una dintre fiice, care atunci avea 13 ani. Fata a povestit abia anul trecut totul, la întoarcerea în țară. Nimeni nu știe exact motivul pentru care bărbatul de 37 de ani a recurs la oribila crimă. Cert este că, după o ceartă aprinsă între cei doi, sătul probabil de reproşurile femeii, individul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o. Deşi zăcea într-o baltă de sânge, bărbatul şi-a abandonat soţia şi şi-a continuat drumul. Trecătorii au găsit-o pe femeie agonizând şi au dat imediat alarma.

În ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, victima şi-a dat ultima suflare pe patul unităţii medicale. Ucigaşul a fost prins la scurt timp şi dus la audieri.

Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata