Crimă în Argeș! Tânărul găsit înecat în râu – a fost omorât!

Tânărul găsit astăzi fără suflare în râul Doamnei, în comuna Domnești, a fost omorât. Din primele informații, se pare ca acesta a petrecut într-o seară cu mai mulți tineri într-un local din comuna Corbi, iar la un moment dat aceștia au plecat și s-au oprit sub un pod din Domnești.

După mai multe discuții, între aceștia a izbucnit un conflict, iar un tânăr de 19 ani și l-a împins pe bărbat în apa. Din nefericire, acesta nu a mai putut sa iasă din râu și s-a înecat.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind cercetările referitoare la decesul unui bărbat de 30 de ani, a cărui plecare voluntară a fost sesizată anterior, în temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a unui bărbat de 30 de ani, din localitatea Corbi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au desfășurat căutări, iar în după-amiaza zilei de 17 mai a.c., cel în cauză a fost găsit, decedat, în albia râului Doamnei, pe raza localității Pietroșani.

Având în vedere că din verificările referitoare că dispariție a rezultat că, în noaptea de 14 spre 15 mai a.c., cel în cauză ar fi avut o stare conflictuală cu mai mulți tineri, au fost identificate persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției.

În prezent se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.