Crimă înfiorătoare! Copile de 7 ani, găsite moarte în casă alături de mamă!

0

Crimă înfiorătoare! Copile de 7 ani, găsite moarte în casă alături de mamă!

Crimă șocantă! O mamă de 51 de ani şi fiicele ei gemene, în vârstă de 7 ani, au fost găsite moarte în propria locuință. Alarma a fost dată de directorul unității de învățământ care a anunțat că fetele lipsesc de la școală și că nu poate lua legătura cu mama lor.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BRÂNZĂ ÎN LIBERTATE, FIII LUI RĂMÂN ÎN SPATELE GRATIILOR! DECIZIE ȘOCANTĂ ÎN DOSARUL CHERESTEAUA!

Tatăl copilelor a fost cel care a mers imediat la locuința lor și a așteptat sosirea forțelor de intervenției. Ușa era închisă, așa că au spart-o și au pătruns în casă unde au găsit-o pe femeie dar și pe fiicele ei, zăcând pe jos.

„Ipoteza unui asasinat al celor doi copii și a unui gest sinucigaș în privința mamei rămâne o ipoteză, dar este mult prea devreme pentru a avea certitudine”, au anunțat procurorii.

Polițiștii, alături de procurori, au anunțat că efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. Trupurile neînsuflețite ale celor trei au fost ridicate și duse la morgă pentru necropsie. Tragedia s-a petrecut recent în regiunea Grand’Combe-Châteleu, estul Franţei, oraș învecinat cu granița cu Elveția.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata