Crimă îngrozitoare! Și-a omorât mama cu sânge rece! Descoperire șocantă!

0

Crimă îngrozitoare! Și-a omorât mama cu sânge rece! Descoperire șocantă!

Crimă îngrozitoare! O femeie de 78 ani a fost găsită moartă în locuința fiului ei, cu mai multe urme de violență pe corp, în special în zona capului. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, precizând că din interiorul locuinței bărbatul țipă că cineva i-a omorât mama.

CITEȘTE ȘI: MII DE PITEȘTENI CONDAMNAȚI SĂ STEA ÎN BEZNĂ ȘI FRIG! CEZ DOARME!

Ajunși la fața locului, anchetatorii au descoperit scene de coșmar. Femeia, moartă, era acoperită cu mai multe obiecte din casă, covoare iar fiul ei, un bărbat în vârstă de 36 ani, se afla lângă ea, în lenjerie intimă și cu o cruce în mână strigând că cineva i-a omorât mama.

În locuinţă s-au găsit foarte multe urme de violenţă, semn că bătrâna a încercat să opună rezistenţă şi să se salveze, loviturile fiindu-I însă fatale. Bărbatul a fost condus la secție pentru audieri, însă, cel mai probabil, având în vedere starea sa de sănătate, va fi supus unei expertize psihiatrice.

Vecinii spun că, în ultima perioadă, tânărul de 36 de ani avea o schimbare vizibilă de comportament şi era tot mai retras. De altfel, mama lui era singura persoană cu care acesta se mai înţelegea. Asta până când, din nefericire, tot fiul a fost cel care i-a adus sfârșitul. Crima îngrozitoare s-a petrecut recent în comuna Dumbrăveni, Suceava.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata