Crimă îngrozitoare! Și-a omorât soția sub privirile neputincioase ale copiilor!

0

Crimă îngrozitoare! Și-a omorât soția sub privirile neputincioase ale copiilor!

O crimă șocantă a îngrozit o comunitate întreagă după ce un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, chiar în fața celor doi copii. În luna septembrie cei doi sărbătoriseră 14 ani de căsătorie, însă, apropiații povestesc că cei doi de despărțiseră de o lună. Continuau, totuși, să locuiască sub același acoperiș.

CITEȘTE ȘI: MESAJ EMOȚIONANT AL FAMILIEI POLIȚISTULUI LOCAL LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ ÎNMORMÂNTARE!

Totul a pornit de la o ceartă care a degenerat rapid. De aici până la crimă, nu a mai fost decât un pas. Bărbatul și-a înjunghiat soția, de 42 ani, cu un cuțit de bucătărie sub privirile neputincioase ale copiilor. După crimă, a sunat la poliție dar și familia și a anunțat ce a făcut. „Ne-a distrus viețile. Este rușinea noastră”, au mărturisit cei din familie.

Bărbatul şi-a sunat şi fratele, după ce a înjunghiat-o pe partenera sa, în vârstă de 42 de ani. „M-a sunat, dar nu am răspuns pentru că lucram. Cine știe dacă o omorâse deja”, a spus unul dintre frații lui. Acum toți sunt îngrijorați de copiii mici ai cuplului care într-o clipă și-au pierdut mama pentru totdeauna în mâinile tatălui lor care acum se află în închisoare. Cei doi micuți se aflau acasă la momentul evenimentelor și au fost preluați acum de psihologi. Crima șocantă s-a petrecut recent în Andria, Italia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata