Crimă îngrozitoare! Tânără înjunghiată în gât de iubitul ei!

0

Crimă îngrozitoare! Tânără înjunghiată în gât de iubitul ei! O crimă îngrozitoare s-a petrecut în urmă cu puțin timp. O tânără de 26 ani a fost omorâtă cu bestialitate de iubitul ei care a înjunghiat-o cu un cuțit în zona gâtului. Bărbatul de 45 ani a fost cel care a anunțat tragedia după ce a ieșit în fața blocului și a început să țipe că și-a ucis iubita.

CITEȘTE ȘI: ȘOC! BATE, NU BATE, FC ARGEȘ RĂMÂNE ÎN LIGAI! CUM E POSIBIL?

Vecinii au alertat imediat autoritățile care au ajuns imediat la fața locului. Din nefericire, medicii nu au mai putut să îi salveze viața femeii. Îngrozitoarea crimă s-a petrecut în urmă cu puțin timp în Slatina iar bărbatul de 45 ani a fost reținut.

„La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. De asemenea, a fost identificat și un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii, care se află în custodia polițiștilor”, transmite IPJ Olt.

În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata