ziarobiectiv.ro

Crimă șocantă! Și-a ucis unchiul și l-a plimbat cu sicriul prin sat!

0

Crimă șocantă! Și-a ucis unchiul și l-a plimbat cu sicriul prin sat!

O crimă șocantă a îngrozit o comunitate întreagă. Un bărbat a fost ucis cu sălbăticie de pripriul nepot, după care a fost pus într-un sicriu, urcat într-un utilaj agricol și plimbat prin sat, până la poarta preotului. Bărbatul spera ca preotul să îl îngroape repede iar în acest mod să ascundă crima.

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI 5 BĂRBAȚI MORȚI ÎN ACCIDENTUL DE PE A1! LUCRAU LA O CUNOSCUTĂ FIRMĂ DIN BASCOV!

Bărbatul de 67 de ani locuia cu iubita sa, având curtea comună cu bătrânul. Într-un moment de furie l-a strâns de gât pe pensionar. Când şi-a dat seama ce a făcut, a pus repede la cale un plan şi s-a grăbit să îşi ascundă urmele. Ajuns la casa preotului, agresorul i-a cerut să îl îngroape pe bătrân, susţinând că acesta a murit brusc.

Numai că lucrurile nu au stat așa iar preotul a refuzat să îi îngroape unchiul în lipsa unui certificat de deces. Au fost anunţaţi poliţiştii şi astfel s-a aflat adevărul. Nepotul a fost reţinut, iar ulterior arestat pentru 30 de zile. Moartea tragică s-a petrecut recent în comuna vasluiană Micleşti.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata