Crimă terifiantă! Un copil și-a găsit părinții morți în propria casă!

0

Crimă terifiantă! Un copil și-a găsit părinții în propria casă! O femeie de 50 ani și soțul acestei, de 52 ani, au fost înjunghiați în propria casă, aceștia fiind găsiți într-o baltă de sânge de fiul lor. Suspect este chiar un bărbat de 37 ani, fostul iubit al fiicei acestora. Din nefericire, la sosirea ambulanței, femeia nu a mai putut fi salvată. Bărbatul trăiește, dar este în stare gravă la spital. Teribila crimă s-a petrecut în Ciorogârla, judeţul Ilfov.

CITEȘTE ȘI: GRENADĂ DESCOPERITĂ ÎNTR-UN BALCON DIN GĂVANA! ZECI DE PERSOANE EVACUATE!

„La data de 5 martie a.c.în jurul orei 18:54, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către fiul victimelor, cu privire la faptul că, părinții săi au fost agresați fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru pentru efectuarea activităților din competență, în cauză constatând că cele sesizate se confirmă și că persoana bănuită de comiterea faptelor nu se mai afla la adresa respectivă.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani,  l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale  de specialitate.

În urma activităților efectuate, polițiștii orașului Bragadiru, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul bănuit de comitea faptelor și l-au depistat la domiciliul acestuia, în prezent aflându-se în custodia polițiștilor. La acest moment, polițiștii efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata