Criminal la 16 ani! A povestit cum și-a omorât tatăl! Deznodământ în cazul crimei de pe Aleea Căminelor!

0

Fiul de 16 ani al bărbatui găsit înjunghiat de nenumărate ori și lăsat să putrezească într-o casă de pe Aleea Căminelor a fost reținut pentru 24 ore în această seară după ore bune de audieri. Minorul, principalul suspect în acest caz a fost dus în această dimineață la audieri, iar după ore bune în care s-a încercat să se dezlușească misterul crimei, a recunoscut că și-a ucis tatăl, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Vă reamintim faptul că minorul de 16 ani este principalul suspect în cazul crimei de pe Aleea Căminelor unde un bătrân a fost găsit fără suflare și în stare de descompunere noaptea trecută. Din primele informații, fosta soție a victimei a mers la casa unde locuia bărbatul pentru a-și căuta fiul care nu răspundea la telefon. După ce a bătut minute în șir la ușă și a văzut că nu îi răspunde nimeni, femeia a avut o presimțire și a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii și pompierii pentru a sparge ușa.

După ce au intrat în imobil, anchetatorii și militarii au făcut descoperirea șocantă: bărbatul zăcea pe podea fără viață fiind acoperit cu o pătură și mai multe haine. În urma primelor cercetări, judiciariștii au descoperit că acesta avea și mai multe tăieturi pe corp și era în stare de putrefacție, fiind mort de mai multe zile.

Potrivit surselor noastre, în urma primelor probe adunate, principalul suspect din cazul crimei ar fi chiar fiul bărbatului, un adolescent în vârstă de 16 ani. Acesta, se pare, că este cunoscut consumator de droguri, iar în momentul în care a fost găsit de anchetatori într-o parcare aflată la trei kilometri de locuința sa ar fi fost sub influența stupefiantelor. Tânărul a fost reținut în această seară pentru 24 ore, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a pune cap la cap cum s-a petrecut cutremurătoarea crimă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata