Criminalul de la Bascov a ieșit din închisoare! Află ce s-a întâmplat cu monstrul!

0
Criminalul de la Bascov, cel care și-a ucis mama, tatăl, sora, fratele și nepoata de numai cinci ani, a fost mutat de la Spitalul Penitenciar Mioveni la Penitenciarul Jilava pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul în care a comis odioasa crimă. Potrivit unor surse judiciare, în perioada următoare monstrul va fi evaluat de către medicii de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, iar în urma constatărilor o să se stabilească încadrarea juridică a faptei.

CITEȘTE ȘI: DETALII CUMPLITE ALE MASACRULUI DE LA BASCOV! FILMUL TRAGEDIEI! DE CE A UCIS CRIMINALUL?

De asememea, raportul de expertiză va fi principalul document prin care se va stabili dacă bărbatul va fi închis într-un penitenciar sau va fi internat într-un spital cu profil psihiatric.

Reamintim faptul că în data de 9 august, capul familiei, colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești a fost cel care a făcut înfiorătoarea descoperire. Soția sa, asistentă și ea la Spitalul Militar, părinții și fratele ei, dar și fetița de șase ani fuseseră înjunghiați până la ultima suflare de propriul cumnat. Acesta nu făcuse niciodată astfel de probleme familiei și nici nu ar fi dat semne că ar putea fi considerat un pericol atât de mare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata