Criminalul din curtea bisericii din Mihăești – mișcare halucinantă în instanță! Ce a cerut?

0

Criminalul de la Mihăești, Irinel Ciobanu, monstrul care și-a ucis fosta concubină și pe fiul acesteia de numai 14 ani cu sânge rece în curtea bisericii a cerut reviziurea sentinței prin care a fost condamnat pe viață. După ce a fost încarcerat în Penitenciarul Giurgiu, Ciobanu a sperat că va scăpa cu o pedeapsa mai mică după ce a comis înfiorătoarea crimă și a depus o cerere prin care judecata dosarului să fie luată de la capăt.

Însă, nu a specificat și motivele pentru care magistrații să rejudece dosarul. Astfel, la primul termen, judecătorii de la Tribunalul Argeș i-au cerut să depună la dosar motivarea cererilor de revizuire. Dar, nu a făcut-o. La ultimul termen, judecătorii argeșeni au decis să îi respingă cererea, iar astfel, își va petrece tot restul vieții în spatele gratiilor.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! GĂSIT FĂRĂ SUFLARE ÎN LOCUINȚĂ! CUM A FOST DESCOPERIT?

„În temeiul art.459 alin.5 C.pr.pen. raportat la art.459 alin.3 lit.b C.pr.pen. şi art.456 alin.2 C.pr.pen., respinge ca inadmisibilă cererea de revizuire a Sentinţei Penale nr…pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr…., definitivă prin Decizia Curţii de Apel Piteşti nr…., formulată de revizuentul C.S., în prezent deţinut în Penitenciarul Giurgiu. În baza art.275 al.2 C.pr.pen. obligă petentul să achite către stat suma de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate în cauză. În baza art.275 alin.6 C.pr.pen. onorariul apărătorului desemnat din oficiu, avocat A.N.R. în cuantum de 627 lei, potrivit împuternicirii avocaţiale nr.3553/12.09.2022 se achită din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de a formula apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în data de 12.10.2022, la Tribunalul Argeș – Secția Penală, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei” se arată în decizia magistraților.

I-a ucis cu sânge rece în curtea bisericii

Vă reamintim că un copil de 14 ani și mama lui au fost găsiți morți în curtea unei biserici din Mihăești pe data de 16 mai. Un bărbat cuprins de gelozie a vrut să se răzbune pe fosta concubina și a urmărit-o până a venit la biserica din localitate și după un schimb dur de replici, acesta ar fi injunghiat-o pe femeie.

Cel mic a încercat să fugă și a fost prins de bărbat la poarta bisericii, unde l-a dat cu capul de asfalt până copilul si-a dat ultima răsuflare. Între timp, oamenii legii au venit la fața locului, au inceput să îl urmărească pe individ, dar la un moment dat acesta s-a oprit și s-a înjunghiat în gât cu un cuțit. Criminalul a fost preluat de un echipaj medical si transportat la spital, unde a fost băgat direct în sala de operație. Medicii de la Spitalul Județean Argeș au reușit să îi salveze viața, iar după ce a fost externat, oamenii legii l-au luat și l-au băgat direct după gratii.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata