Criminalul tânărului găsit fără suflare în râu – adus în fața judecătorilor! Decizie de ultimă oră!

Criminalul tânărului din Corbi își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, au decis magistrații de la Tribunalul Argeț în urmă cu puțin timp. Procurorii de la Parchet l-au prezentat în această dimineață pe Remus Sorin P., în vârstă de 19 ani, iar din cauza gravității speței, acestia au cerut arestul preventiv, propunere ahreată și de judecători.

„În baza art.226 alin.1 C.pr.pen. admite propunerea formulată de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arge? . În baza art.226 alin.2 C.pr.pen., rap.la art.223 alin 2 C.pr.pen. şi art.202 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului P.R.S, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.05.2022 şi până la 16.06.2022, inclusiv. În baza art.275 alin.3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 275 alin. 6 C.pr.pen., suma de 313 de lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, av. S. M. M., se suportă din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei conform împuternicirii nr.1959/18.05.2022. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 de ore. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi 18.05.2022, ora 15,50, la Tribunalul Argeş Secţia Penală” se arată în minuta Tribunalului Argeș.

Împins în apă și abandonat

Vă reamintim că, din primele cercetări, se pare ca acesta a petrecut într-o seară cu mai mulți tineri într-un local din comuna Corbi, iar la un moment dat aceștia au plecat și s-au oprit sub un pod din Domnești. Din câte se pare, bărbatul de 30 ani ar fi întreținut relații sexuale cu unul dintre tineri și a încercat să îl convingă pe altul, numai că după mai multe discuții, între aceștia a izbucnit un conflict, iar tânărul de 19 ani l-a împins pe bărbat în apă. Din nefericire, acesta nu a mai putut sa iasă din râu și s-a înecat. Cei patru și-au văzut de drum ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

După descoperirea trupului neînsuflețit, oamenii legii au reușit să îi identifice, pe baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere ale localului, pe cei patru tineri din Brașov și au fost duși la audieri. Poveștile acestora nu se potriveau de nicio culoare, astfel anchetatorii au încercat să găsească adevărul. Până la urmă unul dintre ei a cedat și a povestit cu lux de amănunte toată tragedia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.