Cristi Negru contra lui Mihai Zamfir

SCM Argeş Piteşti – Girom Albota
Ca majoritatea meciurilor în care se întâlnesc echipe din aceeaşi zonă, oraş sau judeţ, meciul dintre SCM Argeş Piteşti şi Girom Albota este unul al marilor ambiţii. Se vor înfrunta strategiile antrenorilor Cristi Negru şi Mihai Zamfir, precum şi jucători care au evoluat în primele două ligi: Diţă, Baicu şi Beurean, pe de o parte, Boboacă şi Vintilă de cealaltă. La mijloc sunt ambiţiile conducerii de la SCM Piteşti, pe de-o parte, şi ale primarului Ion Dumitru de la Albota şi finanţatorului Gheorghe Oprican, de cealaltă.
George Neagu este suspendat
Antrenorul Cristi Negru de la SCM Argeşul Piteşti nu-l va putea folosi pe George Neagu, aflat în stare de suspendare după eliminarea din mi­nutul 85 din etapa trecută. Partida cu Girom Albota se va juca vineri, 28 septembrie, cu începere de la ora 17.00 pe terenul 2 de la stadionul „Nicolae Dobrin”.
Vasile Popa: „Va fi un meci al marilor ambiţii“
Vasile Popa, directorul tehnic al celor de la SCM Argeşul Piteşti spune despre partida cu Girom Albota că „va fi un meci al marilor ambiţii, în care scorul final va depinde de ziua pe care o va prinde fiecare echipă. Noi sperăm să fim cei care vor prinde o zi bună şi la final să obţinem cele trei puncte. Jucătorii nu vor avea o primă specială la acest meci, ci una normală, deoarece, ca la toate echipele, este foarte greu cu partea materială…”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.