Cristi Tănase – prima reacție după apariția imaginilor șocante: „Zici că am cancer, Doamne ferește!”

0

Cristi Tănase, fost fotbalist la FC Argeș și FCSB, a reacționat pentru gsp.ro după apariția înregistrărilor în care a fost surprins în holul unui bloc, stând pe jos și cu gura sângerândă. Acesta a spus că nu a fost implicat într-o bătaie, cum s-a susținut în numeroasele reacții în mediul online, ci că a venit de la un șpriț și aștepta să-i deschidă soția ușa. De asemenea, fotbalistul a explicat și lipsa dintelui: o lucrăare făcută prost de către un stomatolog.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN ARGEȘEAN A SUNAT DE 31 MII ORI LA 112 ANUL TRECUT! AFLĂ DE CE!

„Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?, am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut? Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer.

Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu! Așteptam să răspundă, când a venit portarul de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut…

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea. M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: «Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!». Cine să mă bată, mă? «N-ai văzut filmarea?!»”. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile. Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este”, a reacționat „Dodel” pentru Gazeta Sporturilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata