Cristian Cioacă ajunge din nou în fața judecătorilor! Află motivul!

0

Cristian Cioacă joacă o ultimă carte pentru a ieși din spatele gratiilor, chiar dacă i s-a refuzat de două ori liberarea condiționată. Fostul polițist a contestat decizia magistraților de la Judecătoria Pitești prin care i s-a respins cererea de a ieși mai devreme din închisoare, iar judecătorii Tribunalului Argeș au preluat dosarul urmând ca pe data de 22 februarie să hotărascî dacă Cioacă va părăsi Penitenciarul Mioveni.

CITEȘTE ȘI: CAZUL ELODIA REVINE! AVOCATUL FAMILIEI – ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA LUI CIOACĂ: „A ÎNCERCAT SĂ ȘTEARGĂ URMELE!”

Vă reamintim că fostul polițist a fost adus la începutul lunii februarie la Judecătoria Pitești, unde a cerut liberarea condiționată, cu toate că membrii Comisiei Penitenciarului Mioveni i-au respins cererea. Mai exact, Cioacă a făcut contestație după refuzul decidenților de la Penitenciarul Mioveni sperând astfel, să joace o ultimă carte, pentru a ieși din închisoare. Nu a fost așa, magistrații dând dreptate Comisiei Penitenciarului Mioveni, iar nemulțumit de decizie, a făcut un nou apel cu speranța că judecătorii forului superior vor fi mai indulgență. De specificat este faptul că Cioacă și-a ispășit trei sferturi din pedeapsa de 15 ani și 8 luni pentru uciderea fostei soții.

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției – Elodia Ghinescu. Avocata a dispărut fără urmă în august 2007. Condamnarea fostului polițist a fost dată în contextul în care acesta nu și-a recunoscut niciodată fapta, iar cadavrul femeii nu a fost găsit până acum.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata