Cristian Gentea: „FC Argeș merge prost! Jocul nu ne dă mari speranțe!”

0

FC Argeș are slabe șanse pentru a prinde playoff-ul în acest an dacă nu își schimbă stilul de joc. Primarul Cristian Gentea a declarat că gruparea din Trivale este pusă în situația de a nu se califica în primele șase din cauza jocului slab. De asemenea, edilul a recunoscut că Prepeliță a avut și rezultate în perioada în care i-a antrenat pe jucătorii argeșeni, dar era nevoie de o schimbare.

„FC Argeș merge prost. Jocul nu ne dă mari speranțe. Nu putem să nu recunoaștem faptul că Prepeliță a făcut multe lucruri bune. Am intrat anul trecut în playoff. Recunosc, cu un pic de noroc. Nici el nu putea ajunge antrenor în Liga I fără noi. Am avut o dsicuție civilizată ieri și am reziliat contractul.

Am văzut aseară că a comentat la ce am spus eu. Cuvintele în limba română au mai multe conotații. Performanță am făcut, dar fotbal nu am jucat. Trebuie să avem o echipă disciplinată, să nu mai avem probleme care să ne păteze imagine. Vrem o echipă în care să creștem jucători. Ne dorim să vindem jucători, să ajungem să ne autoginanțăm.

Varianta cea mai bună pentru FC Argeș este Marius Croitoru. Avem deplină încredere și are toată susținerea noastră” a declarat Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata