Cristian Gentea: „Partidul Social Democrat a câștigat detașat în Pitești și în Argeș!”

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, a transmis un mesaj în calitate de președinte PSD Pitești, subliniind că, Piteștiul și Argeșul vor fi avea în Parlament profesioniști din diferite sectoare de activitate, mai degrabă decât politicieni.
„Partidul Social Democrat a câștigat detașat în Pitești și în Argeș! Sunt bucuros și rezervat în același timp! Votul dumneavoastră, dragi piteșteni și argeșeni, este pentru PSD, dincolo de o confirmare, o delegare plină de responsabilități în cele mai dificile vremuri pe care le-au traversat generațiile noastre!
Sunt bucuros pentru că avem o confirmare a maturizării electoratului, atent la reconfigurarea politică și mai ales morală! Sunt rezervat pentru că știu ce datorie uriașă avem față de cei care ne-au dat votul, față de România!
Sunt însă și încrezător pentru că Piteștiul și Argeșul au trimis în Parlament, nu politicieni ci profesioniști în multe sectoare de activitate!
Este un start bun! Vom începe proiecte noi, le vom relua pe cele amânate și, foarte important, vom reclădi solidaritatea românilor pe borne fundamentale: respect pentru valoare, tradiție, grijă pentru vârstnici și oportunități pentru tineri!
Mulțumesc pentru încrederea acordată!”, este mesajul transmis de președintele PSD Pitești, Cristian Gentea.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.