Cristian Gentea: „Se pare că zicala românească „ești bun, ești luat de prost”, mi se potrivește de minune…!”

0

FC Argeș a suferit o nouă înfrângere în noul sezon competițional cu UTA Arad, motiv pentru care suporterii au început să îi adrezeze injurii primarului muncipiului Pitești, Cristian Gentea. Edilula reacționat ulterior printr-o postare pe Facebook prin care a spus că este dezamăgit de prestația echipei alb-violete și a adus mai multe lămuriri despre ceea ce a făcut pentru FC Argeș în ultima perioadă.

Redăm mai jos mesajul adresat de către Cristian Gentea:

„Sunt foarte dezamăgit de prestația echipei noastre în seara aceasta! Am observat că am fost înjurat, jignit de câțiva dintre spectatori. De ce eu? Asta voi întreba mâine dimineață, la 8.30, (n.r. – în această dimineață) când i-am chemat pe Jean Vlădoiu, Andrei Prepeliță, Mihăiță Ianovschi, Viorel Dumitrescu, Doru Toma și toți ceilalți, la stadion. Am vazut că îmi reproșați că nu aduc jucători? Eu??? Păi, cei plătiți pentru asta, ce fac? Știți, domnilor care mă jigniți, că acum 3 zile nu erau bani pentru salarii și, cu toate astea, ieri am reușit să fac în așa fel încât toată lumea să aibă banii în cont? Știți că toți sponsorii (O’Mac, Mozzart, Hidro Gaz și mulți alții) sunt aduși de mine? Nu știți! Atunci, de ce vă răzbunați pe mine? Cu ce am greșit?

Mâine dimineață îi voi anunța pe toți că, fără o victorie și un joc în care să vedem o implicare totală la Mediaș, salariile nu vor mai fi plătite în acest an! Dacă Dinamo poate juca perfect, deși nu au primit salarii de 5 luni, de ce noi să nu putem??? Se pare că zicala românească „ești bun, ești luat de prost”, mi se potrivește de minune…!” a postat Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata