Croitoru – nemilos după victoria cu UTA! „Drumul nostru se va despărți! Eu am nevoie de jucători care dau totul!”

0

Marius Croitoru, noul tehnician al FC Argeș, taie în carne vie după prestația slabă a jucătorilor în meciul de aseară cu UTA Arad. Antrenorul a declarat după meci că nu este de acord cu atitudinea unor jucători, iar perioada de mercato sunt șanse foarte mari să se despartă de fotbaliștii care nu dau randament pe teren.

„Eu un debut perfect din punct de vedere al rezultatului, într-un moment oportun. Dar au fost probleme mari, e clar. Nu sunt de acord cu atitudinea unor jucători, dar am timp să remediez. Le-am explicat clar după meci. Din păcate pentru unii, dacă vor avea aceeași atitudine, drumul nostru se va despărți. Eu am nevoie de jucători care dau totul la antrenamente și totul din primul până în ultimul minut al meciurilor. Sunt și astfel de partide, pe care le câștigi suferind. Importanța punctelor și momentul este important. Dar nu putem emite pretenții cu un astfel de joc.

CITEȘTE ȘI: LISTA NEAGRĂ A LUI CROITORU! ORDIN PE „UNITATE”: CÂRCIUMĂ SAU FOTBAL!

Nici nu ai ce obiectiv să îți propui, doar play-off-ul. Ce să pui, evitarea retrogradării? Nu ai alte variante de a alege, doar play-off sau retrogradare. Câștigi două meciuri, ești sus. Le pierzi, ești la retrogradare. Performanța de anul trecut de obligă. E normal să îți dorești cel puțin același lucru”, a spus Marius Croitoru la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata