Croitoru – perioadă limitată la FC Argeș! Primarul Gentea: „Dacă lucrurile nu merg bine, ne strângem mâna și cu asta basta!”

0

Marius Croitoru nu a vrut un contract pe o perioadă lungă, a dezvăluit recent primarul Cristian Gentea. Noul tenician al FC Argeș are asigurată „șederea” la clubul alb-violet doar până în vară, moment în care se va face o evaluare a performanței echipei și a obiectivelor bifate în acest sezon competițional. Deși i s-a propus un contract pe doi ani și șapte luni, Croitoru a refuzat din start, aceasta fiind și una dintre clauzele contractuale schimbate în urma negocierilor, susținând că trebuie să demonstreze în returul sezonului că poate face diferența de pe banca tehnică.

„Eu din primul moment, deși mai am doi ani de mandat, aș fi vrut să îi facem un contract pe doi ani și șapte luni. Nici nu a vrut să audă! Asta mi-a plăcut foarte mult. Gândiți-vă că în seara în care am vrut să îl aducem antrenor pe Dulcea i-am cerut un obiectiv intermediar. Ceva legat de următoarele cinci etape, șapte etape, trei etape. Nici nu a vrut să audă. D-aia nu a mai ajuns antrenor la FC Argeș. Marius nu a fost de acord. Marius vrea o evaluare în vară. Ne punem la masă, vedem dacă echipa a reușit să joace așa cum ne dorim cu toții, vedem și locul pe care suntem acolo. Atât a vrut, o evaluare în vară, i-am respectat dorința. Dacă lucrurile nu merg bine, ne strângem mâna și cu asta basta, dar sunt convins că lucrurile vor merge bine și va rămâne foarte mult timp la FC Argeș” a declarat edilul Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata