Croitoru „pune biciul” pe jucătorii FC Argeș! „Trebuie să înțeleagă că lucrurile stau altfel decât au stat până acum!”

0

FC Argeș are șanse matematice pentru a se califica în playoff, dar totul ține de atitudinea și de performanța jucătorilor, a declarat antrenorul Marius Croitoru. Tehnicianul alb-violeților a spus că nu este mulțumit de prestația elevilor săi și a tras un semnal de alarmă prin care aceștia trebuie să înțeleagă că lucrurile sunt diferite cu el pe banca tehnică.

„Lucrurile sunt simple din punctul meu de vedere. Lumea trebuie să înțeleagă că performanța înseamnă muncă, sacrificiu, iar cei care sunt în momentul acesta în lotul nostru nu au oferit cât aș vrea și trebuie să înțeleagă că lucrurile la fotbal stau altfel decât au stat până acum.

(N.r. – întrebat dacă FC Argeș are șanse să se califice în playoff) Nu! Din punctul meu de vedere, nu! Dar asta nu ne împiedică să muncim mai mult să devenim mai buni. Nu are nicio legătură cu ceea ce ne-am propus noi, cu componența lotului. Ei trebuie să înțeleagă că sunt plătiți la zi și trebuie să fie mult mai serioși și mult mai concentrați pentru ceea ce au de făcut.

Lucrurile sunt complicate din punctul acesta de vedere (n.r.- calificarea în playoff) pentru că dacă privim retroactiv și vedem exact ceea ce a însemnat această competiție până anul acesta puteai spera, dar este clar că anul acesta lucrurile s-au complicat puțin din cauză că este un campionat atipic și toate echipele de la locul 13 spera la playoff. Este un campionat greu, dar șanse matematice sunt. Sunt cinci puncte. Așa că nu este o diferență foarte mare. La noi nu este problema de puncte! Este vorba de altceva care ține de latura… mai bine zi de joc, nu de numărul de puncte” a declarat Croitoru.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata