Croitoru schimbă strategia din temelii! Gentea: „FC Argeș nu mai poate continua așa!”

0

Marius Croitoru schimbă tactica și își îndreaptă privirea și către jucători, primul semnal fiind introducerea pe teren în meciul cu Sepsi a lui Ianis Pîrvu, un jucător de doar 15 ani și șase luni. După lunga perioadă în care Prepeliță, fostul tehnician al FC Argeș, în care copiii nu au fost băgați în seamă, noul antrenor a mers cu tot staff-ul la Curtea de Argeș pentru a-i observa pe juniori cum joacă, iar după meciuri a mers în vestiare unde a stat de vorbă cu ei și i-a asigurat de toată susținerea.

De asemenea, Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, a anunțat că Marius Croitoru a decis să-l convoace la echipa mare și pe portarul U17, Fabian Betini.

„Semnalul dat de noul nostru antrenor, Marius Croitoru, este categoric! FC Argeș nu mai poate continua așa! Avem 490 copii la Centrul de copii și juniori și, până acum, nu au fost băgați în seamă. Croitoru, la nici 10 zile după ce a fost instalat, a mers cu tot staff-ul la Curtea de Argeș să-i vadă pe cei de la U16, U17, a intrat în vestiar, le-a spus copiilor că are încredere în ei, că îi va urmări constant.

Apoi, imediat l-a chemat la antrenamentele echipei mari pe portarul U17, Fabian Betini, iar pe Ianis Pîrvu l-a debutat la 15 ani și 6 luni într-un meci foarte greu, cu Sepsi. Și nu pentru 1 minut!!! Ce se întâmplă cu Ianis, probabil explică euforia de astăzi, din Interligă! Priviți imaginile!

Bravo, Ianis! Ești un exemplu pentru toți! Ai grijă, noi te vom sprijini și avem mare încredere că FC Argeș, cu copii ca tine, poate reveni unde merită!” a anunțat edilul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata