Croitoru și-a găsit echipă! După eșecurile cu FC Argeș și FCU Craiova, tehnicianul revine în Liga I!

0

Marius Croitoru își pregătește revenirea pe banca tehnică a unei echipe din Liga I după ce în acest sezon a distrus planurile de playoff pentru două formațiuni – FC Argeș și FCU Craiova. Croitoru a purtat o serie de tratative în ultima perioadă cu Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani pentru revenirea din vară, odată cu reuniunea lotului înainte de viitorul sezon competițional.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: DOLIU IMENS! UN CUNOSCUT PREOT A MURIT FULGERĂTOR!

Marius Croitoru a început sezonul precedent pe banca FCU Craiova, unde a rezistat 13 etape, din care a câștigat numai patru. La acel moment, Mititelu l-a acuzat pe urmă, „Croitoru mi-a distrus echipa, e total nepregătită!”.

A urmat un mandat la FC Argeș, unul și mai slab! Cu piteștenii, Marius a câștigat un singur meci în zece etape! Sponsorul principal de la Argeș, Viorel Tudose, a avut un discurs asemănător cu al lui finanțatorului craiovenilor: „În echipă e o debandadă totală și vina e numai a lui Croitoru, el a bulversat totul, din cauza lui suntem într-un mare pericol să retrogradăm”.

Marius Croitoru a mai fost antrenor la FC Botoșani între iunie 2019 și iulie 2022, perioadă în care a obținut rezultate notabile pentru gruparea moldoveană. În primele două sezoane, a dus echipa în play-off, iar în al treilea a ratat dramatic calificarea în Top 6, în ultima etapă, în favoarea lui FC Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata