Croitoru și Prepeliță – sancționați de FRF! Burchel: „Am adunat dovezi!”

0

Andrei Prepeliță, fostul antrenor al FC Argeș, și Marius Croitoru, actualul tehnician al argeșenilor, ar putea fi sancționați de Federația Română de fotbal după ce au dat indicații de pe banca tehnică și au participat la conferințe de presă. Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori din România, a explicat faptul că cei doi antrenori nu pot „dicta” tot timpul din cauză că nu au licențele pro și astfel au încălcat regulamentul. De asemenea, tehnicienii riscă amenzi usturătoare și să fie suspendați pentru un număr de etape.

”Antrenorii secunzi pot da indicații, dar nu tot timpul și nu au dreptul de a acorda interviuri la conferințele de presă. Noi am adunat dovezi, timp de 10 etape, iar acum cazul se judecă. Vor fi amenzi destul de mari și etape de suspendare, pentru că au încălcat regulamentul. Ei și-au angajat avocați, este un proces în toată regula.

Și la Marius Croitoru situația este aceeași. Și pentru el vom urma aceeași pași, aceleași coordonate și vom urma procedura. Nici el nu are voie să dea mereu indicații de pe bancă și nici să participe la conferințele de presă”, a spus Burchel.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata