Cruzime fără limite! Și-a bătut cățelul până la ultima suflare!

0

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecție Animalelor Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunilor de schingiuirea animalelor, fără drept, și ucidere, cu intenție, a animalelor.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 24 martie a.c., un bărbat de 59 de ani, din Lunca Corbului, și-ar fi schingiuit, în mod repetat, câinele de rasă comună, talie mică, iar la data de 02 aprilie a.c., l-ar fi ucis, lovindu-l, fără motiv, în mod repetat, cu picioarele, după care, i-ar fi aruncat trupul într-o zonă din apropierea locuinței.

Reamintim faptul că, la data de 04 aprilie a.c., după administrarea probatoriului bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata