Cruzime fără margini! Părinți criminali! Și-au omorât cu sânge rece copilul de numai 2 ani!

0

Cruzime fără margini! Părinți criminali! Și-au omorât cu sânge rece copilul de numai 2 ani! De o moarte violentă, în chinuri groaznice a avut parte o copula de numai 2 ani și 10 luni, vinovată fiind chiar cea care i-a dat viață și avea obligația să o protejeze, să o ocrotească și să ăi ofere un viitor frumos. Nu este și cazul micuței care a murit după ce a fost opărită de propira mama sub privirile tatălui și ale bunicii și lăsată să agonizeze ore în șir fără a anunța sau a cere ajutorul medicilor.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! PUȘTI DE 17 ANI PRINS LA VOLANUL UNEI MAȘINI ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI! O RUDĂ ÎL ÎNSOȚEA!

Micuța se afla, împreună cu părinții, în vizită la bunici. Într-un moment de neatenție copila a făcut pe ea, ceea ce a enervate-o enorm pe mama care a aruncat-o cu cruzime pe un hol, iar ulterior a băgat-o în cadă și a opărit-o la propriu cu apă fiartă. Asta deși bunica a implorat-o să se oprească. Nu a ascultat-o, ba mai mult, răspunsul a fost unul halucinant. „Exact aşa a zis: Ea nu pune mâna pe ea, poate să şi moară. A zis că e copilul ei şi face ce vrea, a zis: Nu faci tu puşcărie, fac eu puşcărie dacă e.”, povestește îngrozită soacra femeii.

Mai mult, timp de șapte ore, părinţii au asistat la agonia copilului, fără să sune la ambulanţă. Fetiţa de doar 2 ani şi 10 luni nu a avut nicio şansă să scape cu viaţă din mâinile celei pe care o numea mamă. După ore întregi de agonie și chin la care a fost supusă copila, bunica a fost cea care a reușit să sune la ambulanță. „La sosirea echipajului de ambulanţă era cu funcţii vitale absente. Prezenta arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 70% din suprafaţă.”, a declarat medicul SAJ.

Totul s-a petrecut în urmă cu doi ani, în în satul Ologeni, din Prahova iar până în momentul de față dosarul a trecut de la o instanţă la alta. Iniţial, acuzaţia a fost de ucidere din culpă. Abia acum, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a schimbat încadrarea în omor asupra unui membru de familie, iar părinţii au fost arestaţi. Și mai grav este că cei doi mai au doi copii minori care au fost preluați de Protecția Copilului.

„Vorbim despre un omor calificat, un omor calificat care din nefericire a fost anchetat într-un mod absolut incompetent de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în condiţiile în care ar fi avut obligaţia să facă cercetări, să constate că actele se regăseau la dosar.”, spune Adrian Cuculis, avocat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata