CS Dacia Mioveni 2012 își prezintă echipa de handbal, la prima ediție  a Cupei ”Adrian Ștefan”

0
CS Dacia Mioveni 2012 își va prezenta oficial noua echipă cu care va participa în ediția 2022-2023 a Campionatului Național de Handbal Feminin, Liga Florilor, la „Cupa Adrian Ștefan”, prima ediție a evenimentului dedicat memoriei fostului președinte al clubului, Adrian Ștefan, decedat în anul 2020.
Partener de competiție la meciul de prezentare va fi echipa clubului prahovean, CS Activ Prahova Ploiești, continuatoarea echipei HC Activ CSO Plopeni, alături de care Dacia Mioveni va reedita frumoasele jocuri disputate de-a lungul timpului de cele două cluburi, în Divizia A, pe perioada mandatului președintelui Adrian Ștefan și în Liga Florilor.
Evenimentul se va desfășura în data de 22 august 2022, la Sala Sporturilor Mioveni, începând cu ora 18,30.
Președinte în perioada 2015-2020, de personalitatea lui Adrian Ștefan se leagă evoluția CS Dacia Mioveni 2012 de la sportul de masă la sportul de performanță. În special, a visat și și-a dorit enorm promovarea echipei de handbal în Liga Florilor, obiectiv care pentru mulți era o utopie la acel moment.
”Stabilește-ți obiective îndrăznețe și nu te opri, până nu le îndeplinești!” a fost motto-ul după care și-a ghidat activitatea președintele Adrian Ștefan și care inspiră în continuare Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata