CS Dacia Mioveni are un nou antrenor!

0
Profesorul Robert Ioan Licu, 53 de ani, antrenor maestru cu specializarea handbal, a semnat cu CS Dacia Mioveni 2012 pentru preluarea băncii tehnice a echipei de handbal.
Robert Licu, fostul inter dreapta al Naționalei României, este unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei naționale, cu 1054 de goluri în 254 de selecții. Are o vastă experiență ca jucător, fiind dublu campion național, câștigător a două Cupe ale României, dar și medaliat cu bronz la Campionatul Mondial cu echipa națională.
Robert Licu s-a remarcat și la echipe de club. În România a activat la Dinamo București și Universitatea Craiova, iar în Germania a jucat 12 ani (peste 2000 de goluri înscrise), făcând carieră la o echipă de talie, precum Magdeburg. A mai jucat la Eisenach și Scwerin, iar în palmares are Cupa Germaniei și Supercupa Germaniei.
Robert Licu și-a început cariera de antrenor în Germania, cu juniorii E, D, C de la Magdeburg și SV Post Schwerin. A fost antrenor federal FRH între 2007-2009, a antrenat CSM București în 2011 și 2013, a fost secundul naționalei masculine în 2014 și antrenor principal la Rapid București, în sezonul 2018-2019, reușind să promoveze echipa în Liga Florilor. În 2020 a fost antrenor secund la naționala feminină.
Ieri după-amiază, la sala Sporturilor Mioveni, profesorul Robert Licu a fost prezentat echipei, de conducerea clubului și a condus primul antrenament. Profesorul Paul Mihăilă rămâne directorul tehnic al secției de handbal, iar prof. Alin Oprescu antrenor secund.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata