CS Mioveni a început să câştige în serie!

Victorie importantă în deplasare
Victorie mare şi importantă a obţinut trupa din Mioveni la Oradea, în faţa unei echipe, Luceafărul, care era neînvinsă pe teren propriu în acest campionat. Jucătorii pregătiţi de Flavius Stoican s-au ţinut de cuvânt şi au luat cele trei puncte pe care le-au făcut cadou preşedintelui Dumitru Olteanu, de ziua lui onomastică!
La pauză putea fi 3 sau 4 – 0 pentru Mioveni!
În prima repriză, nu surprindea pe nimeni dacă CS Mioveni conducea cu trei sau patru goluri diferenţă, pentru că echipa lui Stoican a reuşit cea mai bună primă repriză  din acest tur de campionat. Doar că jucătorii de la CS Mioveni s-au întrecut în ratări, una mai mare ca cealaltă. Asta până în minutul 45, când Emil Dică a executat perfect un corner, iar fundaşul central Bogdan Stoica a înscris cu o lovitură de cap de la 8-9 metri de poarta lui Miron: 1 – 0 pentru CS Mioveni!
În repriza secundă, galben-verzii au jucat economicos, au ţinut mingea mai mult în posesie, şi au conservat foarte bine avantajul luat în ultimul minut al primei reprize. „Pe final am avut ceva emoţii pentru că cei de la Luceafărul atacau cu disperare, dar victoria noastră meritată nu a fost pusă nici un moment  sub semnul întrebării. Vreau să-i felicit pe jucătorii noştri pentru dăruirea şi responsabilitatea cu care au jucat”, spunea preşedintele Dumitru Olteanu.
Luceafărul Oradea: Miron – Mihuţ (47 Schwarczkop), Mintaş, Cetan, Achim – Lupuţ, O. Ghilea ( 54 Haş)– Ianc, N. Roşu, C. Roşu – Blănaru. Antrenor Călin Moldovan.
CS Mioveni: Popescu – Pasăre, B. Stoica, Olteanu, I. Stancu – Coşereanu, Emil Dică, Boboc (85 Neaga), Gălan (70 Cotigă) – Năstăsie, Răduţ ( 60 Simion). Antrenor Flavius Stoican.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.